Portada del nou artbook de Hideshi Hino, llegenda viva del manga de terror

Hideshi Hino: All Work (2019) serà un llibre exclusivament d'imatges a tot color, realitzades per l'autor exclusivament per aquest llibre.



La llegenda viva del manga de terror japonès, Hideshi Hino (El nen cuc, Panorama Infernal), ha acabat de preparar un nou llibre d'art que es titularà "Hideshi Hino: All Work" (2019). Així ho ha confirmat ell mateix a través de xarxes socials, i es preveu que aquest llibre d'il·lustracions pugui sortir a la venda en uns mesos al Japó, probablement a l'agost.

Pocs detalls se saben sobre aquest artbook, més enllà que serà un llibre exclusivament d'imatges a tot color, realitzades per Hideshi Hino exclusivament per a aquest llibre, i que la portada del llibre ja s'ha revelat. És la següent:




Hideshi Hino és un dibuixant de màniga especialitzat en gènere de terror. Nascut a Manxúria el 1946, ràpidament es va traslladar amb la seva mare a Tòquio, on el clima de postguerra marcaria el seu futur com a artista. Inicialment, va voler dedicar-se a la direcció cinematogràfica, un ofici que va consolidar i que va servir per regalar al públic pel·lícules com Flower of Flesh and Blood (1985) i Mermaid in a Manhole (1988), totes dues formant part de la sèrie ultragore Guinea Pig. Però seria finalment amb el manga on aconseguiria ser distingit com un dels autors més cèlebres del Japó i concretament del gènere de terror.

Avui dia, títols com La serp vermella, El nen cuc, Circ de monstres, L'home cadàver, Panorama infernal, Onimbo, Nits de Zipango o Històries de la màscara, són mànigues imprescindibles per al lector de màniga de terror.

Hideshi Hino assegura que va matar el seu pare fins a tres vegades a les seves historietes. És sens dubte, un mestre del macabre, amb grans recursos narratius, i un estil molt particular que es balanceja entre el que és bell i el que és excessiu. Un mestre.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris