Sandra Oh terroritzada al tràiler d''UMMA

Sam Raimi produeix 'Umma', protagonitzada per la guanyadora d'un Globus d'Or Sandra Oh.


Sam Raimi ha coproduït 'Umma', pel·lícula de terror nord-americana que arribarà a cinemes del país el 18 de març. Sony Pictures va publicar ahir el tràiler oficial, i fa por, molta por!


La paraula “Umma” és coreana i significa "mare". I és sobre la mare de l'Amanda (Sandra Oh) que tracta l'argument del film. Ella i la seva filla (Fivel Stewart) viuen una vida tranquil·la en una granja americana, però quan les restes fúnebres de la mare (i àvia de la família) arriben de Corea a casa seva, l'Amanda es veu perseguida per la por de convertir-se en la seva pròpia mare.




Iris K. Shim escriu i dirigeix la pel·lícula, en el que és el seu debut com a directora.


Sandra Oh és una popular actriu canadenca d'ascendència coreana que va participar en la sèrie d'èxit 'Anatomia de Grey' amb el personatge de Cristina Yang, amb el qual va guanyar un Globus d'Or. Ha estat nominada a cinc Premis Emmy. 'Umma' serà la seva primera interpretació en el cinema de terror.


Està acompanyada per Fivel Stewart (Hansel & Gretel), i MeeWha Alana Lee, que és qui interpreta a la terrorífica mare/àvia a 'Umma'.


Peter Luo, Cheng Yang, Yedong Mu, Tao Zhou, André Øverdal (L'Autòpsia de Jane Doe), Matt Black, Marcei A. Brown, Jeanette Volturno, i Sandra Oh, són els productors executius de la pel·lícula.


Per ara no hi ha data d'estrena als cinemes catalans.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris