'V/H/S/85' tràiler oficial


La sisena entrega de la saga V/H/S aques cop contextualitzada als anys vuitanta.


Shudder ha publicat el tràiler oficial de V/H/S/85, la nova entrega de la saga V/H/S que serà presentada mundialment al festival SXSW d’Austin (21-28 de setembre). Posteriorment, seria estrenada a la citada plataforma de streaming el 6 d’octubre en temporada de Halloween. Tindrem una presentació prèvia al Festival de Sitges? Ho desitgem.

Aquest primer avançament de V/H/S/85 aporta escenes de les cinc històries de por que formaran la pel·lícula. Cinc històries, totes elles contextualitzades als anys vuitanta, dirigides per talents com David Bruckner (“Hellraiser”), Scott Derrickson (“Sinister”), Gigi Saul Guerrero (“Bingo Hell”), Natasha Kermani (“Lucky”), i Mike P. Nelson (“Wrong Turn: Camí a l’infern”).

Les dues anteriors entregues de la saga, que recordem són V/H/S/94 y V/H/S/99 , van ser estrenades a Shudder el mes d’octubre del 2021 i 2022 respectivament. Per tant, cada any estem tenint una nova entrega de V/H/S. En total, la saga es compon de 6 pel·lícules.

Shudder, Studio71, Cinepocalypse i Bloody Disgusting són els distribuïdors i productors de V/H/S/85. També participen com a productors els cineastes David Bruckner (Hellraiser), Radio Silence (Scream V i VI) i James Harris.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris