El món de Shintaro Kago tindrà una live-action: 'The Empire of Shit'

Empire of Shit

El dibuixant de manga ero-guro tindrà la seva primera pel·lícula d'acció real si es completa una campanya a Indiegogo.



El plaer de consumir excrements


El polèmic dibuixant de manga japonès Shintaro Kago aviat podria veure com el seu esbojarrat món es converteix en una pel·lícula titulada 'The Empire of Shit'. La iniciativa l'ha pres el cineasta italià Alessio Martino, sota la supervisió del mateix Kago, i desenvoluparia una història en un món on la gent s'excita comprant i consumint excrements.

Shintaro Kago - Alessio Martino


La idea d'aquesta comèdia grotesca i surrealista surt de la ment d'Alessio Martino, i desenvolupa aquesta història:

En aquest món, hi ha una empresa que produeix merda perfumada. La substància és defecada per la Paola, una jove adolescent. Marco, el seu xicot, i Mauro, el seu germà bessó, estan al capdavant de l'empresa. Marco ha de tractar amb els accionistes japonesos que cada cop demanen més productes. Així que en Marco comença la producció de cosmètics i productes alimentaris a base de merda. La Paola serà capaç d'afrontar tot aquest estrès?


Executar la producció de The Empire of Shit dependrà dels resultats d'una campanya a Indiegogo recentment iniciada. No hi ha un objectiu de recaptació de fons concret, sinó que, depenent de la quantitat de diners recaptats, es farà un tipus de pel·lícula o una altra. Ara bé, per produir un llargmetratge es necessitaran 300.000 €. A la pàgina de la campanya hi trobareu tots els detalls.

Val a dir que la preproducció de la pel·lícula no comença ara. L'equip de treball ja ha estat triat i s'han mostrat alguns esbossos sobre el disseny de producció, algun d'ells creat per Shintaro Kago. Dit això, el gran objectiu creatiu de The Empire of Shit és crear una fàbrica d'excrements: "crec que és fonamental que un projecte com aquest tingui el màxim de conjunt físic possible per emmarcar i mostrar amb tota l'espectacularitat dels seus colors i el grotesc de les seves formes orgàniques", diu Alessio Martino.

Shintaro Kago és un autor de manga japonès especialitzat en gènere ero-guro (eròtic i grotesc) responsable d'obres com Fraction, Quadern de massacres i Fetus collection (totes editades en castellà a l'Estat espanyol). La seva barreja d'estils, que van des del dadaisme al terror, passant per la comèdia i l'erotisme, així com la seva motivació per provocar l'espectador, li ha donat popularitat arreu del món.

Com a autor va debutar el 1988 en una revista japonesa anomenada Comic Box. El 2013 va ser un dels autors convidats del XIX Saló del Manga de Barcelona.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris