Blumhouse anuncia 'SOULM8TE', un spinoff de 'M3GAN'



L'univers de M3GAN s'expandeix amb una nova pel·lícula basada en una història de James Wan.




Intel·ligència hostil


Universal Pictures va obtenir uns altíssims beneficis portant als cinemes M3GAN (2022), la producció de Blumhouse i Atomic Monster sobre una nina amb intel·ligència artificial que acaba adquirint consciència de si mateixa i es torna hostil. És per això que, aquesta mina dels ous d’or que és M3GAN, expandirà el seu univers a força de seqüeles i, també, amb un spinoff!

Fa mesos es va confirmar la intenció de fer M3GAN 2.0, una seqüela directa de M3GAN que arribarà als cinemes el 27 de juny de 2025 si tot avança com està previst. Però, ahir, Blumhouse va anunciar per sorpresa que també produirà un spinoff titulat SOULM8TE.

Els detalls de la producció els va explicar en exclusiva Deadline, indicant que SOULM8TE serà tractada com un thriller eròtic dels anys noranta amb “nou gir tecnològic”. Veurem en què consisteix aquest gir relacionat amb els avenços tecnològics. El que si s’ha confirmat és que Kate Dolan (You are not my mother) dirigirà la pel·lícula.

L’argument d’aquest film parteix d’una idea original de James Wan (Saw), Ingrid Bisu i Rafael Jordan. De fet, Jordan, va escriure un primer esborrany del guió, però Dolan se’l va apropiar i en redactà la seva pròpia versió.

SINOPSI: Un home adquireix un androide intel·ligent artificial per fer front a la pèrdua de la seva dona recentment morta. En un intent de crear una parella veritablement sensible, sense voler converteix un lovebot inofensiu en una ànima bessona mortal.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris