Curts fantàstics a la fresca 2024 a Sitges



El Sitgestiu 2024 acull una nova sessió de curtmetratges de terror a la fresca.




Sitges fantàstic


Un any més, en el marc d’activitats del Sitgestiu 2024 que organitza l’Ajuntament de Sitges, el Festival de Sitges participa amb una nova sessió de curtmetratges fantàstics a la fresca. Aquesta és una de les moltes activitats estiuenques que els museus d’aquesta vila del Garraf organitzen per fer apropar la cultura a la gent en temps de platja i calor.

La nova sessió de “Curts a la frescase celebrará el 14 d’agost a les 22:00, al local el Racó de la Calma de Sitges. S’hi podran veure quatre curtmetratges de terror:



Ahora Vuelvo - Lucas Paulino & Gabe Ibáñez - 13min

La Maria, una nena de 7 anys, es queda sola a casa mentre la seva mare surt a comprar per sopar. El temps tot sol s'estén fins a la nit. Quan algú truca a la porta, la Maria dubta si és la seva mare o no.



'Intercanvio' - Alberto Evangelio - 16min

Alba deixarà la casa que comparteix amb la senyora Hortensia a través d'un programa d'intercanvi entre estudiants i gent gran. Abans de marxar celebren l'aniversari de l'anciana, i aquella nit es descobreixen les veritables intencions de cadascuna.



La última historia’ - Vicente Molina - 17min

L'Inquisidor Negro persegueix el perillós Poeta Metàfores, que utilitza la seva habilitat artística per cometre crims. A mesura que s'acosta al seu objectiu, descobreix que el Poeta és més astut i perillós del que es va imaginar. Podrà capturar-ho a temps o caurà sota el seu encanteri?



'Print the Legend' - Víctor Matellano - 8min

Un jove representa un ritual indi navajo dirigit a la Lluna, el mateix que la comunitat indígena realitzava quan els astronautes destinats a l'Apol·lo 11 entrenaven a la seva reserva.



Per a més informació pots consultar la web dels museus de Sites.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris