Diamond Films estrenarà "Juega o Muere" al setembre


Natalia Dyer protagonitza aquesta pel·lícula de terror que capgira en clau macabre els classics jocs infantils.



Jocs infantils aterridors


Diamond Films estrenarà als cinemes Juega o Muere ("All Fun and Games" títol original) el 27 de setembre. Una pel·lícula de terror protagonitzada per Natalia Dyer (Stranger Things) i Asa Butterfield (El Joc d'Ender, Flux Gourmet).

Amb un repartiment principalment jove, explica com un grup d'adolescents que viuen a Salem descobreix una daga maleïda que allibera un dimoni que els força a jugar a unes versions macabres dels típics jocs infantils. No hi haurà guanyadors, només supervivents.

Eren Celeboglu i Ari Costa escriuen i dirigeixen aquesta història pensada per J.J.Braider. Per tots ells és el seu primer llargmetratge.

El repartiment de Juega o Muere el completa Annabeth Gish,, Laurel Marsden, Benjamin Evan Ainsworth, Summer H. Howell, Kolton Stewart, Erik Athavale, Shylo Molina, Sydney Sabiston i Matthew Lupu.

Cal recordar que Diamond Films només distribueix pel·lícules a sales de cinema i plataformes, i es nega a fer-ho en format físic com a política d'empresa. Per tant, Juega o Muere no serà editada en Blu-ray, de la mateixa manera que altres pel·lícules de terror recents del seu catàleg com Inmaculate i The Strangers: Capítol 1.

Encara no s'ha publicat pòster ni tràiler castellà de la pel·lícula. Us deixem amb el tràiler internacional publicat per Vertical:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris