‘Onsen Shark’, la competència japonesa a ‘Sharknado’


Ningú està segur fent un bany tradicional japonés…




Terror a la banyera


Des de l’estrena de Tauró el 1975 molts directors de cinema han intentat plagiar la idea de Steven Spielberg amb conceptes semblants, fins al punt que en l’actualitat existeixen infinitat de pel·lícules, la majoria d’elles conscientment ridícules. La darrera en coneixe’s prové del Japó i es titula Onsen Shark.

Aquesta producció de baixíssim pressupost és una comèdia que va iniciar el seu finançament amb una campanya de micromecenatge a Indiegogo engegada el 2023, i que els japonesos van respondre amb entusiasme. Més d’11 milions de yens (uns 65.000 €) recaptats van ser la resposta de la gent, permetent, així, la producció del film.

El primer tràiler d’Onsen Shark és una bogeria friqui que promet el que el títol indica: un tauró a dins d’un onsen (banys tradicionals japonesos) atacant a la gent. Aquesta bogeria absurda d’humor passat de rosca està escrita i dirigida per Morito Inoue.

El 5 de juliol s’estrenarà a una selecció de cinemes japonesos Onsen Shark. La promoció del film no pot ser més gloriosa: “l’explosiu naixement de les pel·lícules de taurons japoneses”, segons s’indica al perfil oficial del film a X (antic Twitter). Podeu veure el tràiler a continuació:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris