'SMILE 2' presenta el tràiler oficial



El somriure terrorífic de Smile torna als cinemes el 18 d'octubre amb Smile 2.



Un somriure que fa por


La gent de Paramount Pictures ha publicat el tràiler de Smile 2, l'esperada continuació de la terrorífica Smile (2022) que va arrasar a les taquilles de tot el món.

L'estrena de la pel·lícula als cinemes serà el 18 d'octubre als Estats Units, però es preveu que aquesta estrena sigui simultània a molts altres països, entre ells, probablement, l'Estat espanyol. Per ara no hi ha ni pòster ni tràiler en castellà.

Escrita i dirigida per Parker Finn, la pel·lícula la protagonitza una estrella pop global anomenada Skye Riley (Naomi Scott) que comença a experimentar esdeveniments cada cop més terrorífics i inexplicables. Aclaparada pels horrors creixents i les pressions de la fama, Skye es veu obligada a enfrontar-se al seu passat fosc per recuperar el control de la seva vida abans que es descontroli.

Naomi Scott (Aladdin) protagonitza Smile 2, al costat de Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Lukas Gage, Miles Gutierrez-Riley, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Dylan Gelula, i Ray Nicholson. La protagonista de Smile Sosie Bacon tindrà una breu participació en la pel·lícula.

Smile tenia un pressupost de 17 milions de dòlars i en va recaptar més de 213 milions a tot el món.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris