TerrorMolins 2024 estarà dedicat al terror rural


"Sembrem el terror" és el leitmotiv d'una edició del TerrorMolins que celebrarà el 50è aniversari de 'La Matança de Texas'.




Torna el terror a Molins de Rei


El 43è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, que tindrà lloc del 8 al 17 de novembre de 2024, ha donat a conèixer la temàtica que acompanyarà els fans del cinema de terror en aquesta nova edició. "Sembrem el terror" és el leitmotiv escollit per a titular una edició que vindrà marcada pel terror rural, aprofitant el 50è aniversari del clàssic 'La Matança de Texas' de Tobe Hooper.

Estrenada el 1974 als Estats Units, aquest film slasher considerat com un dels màxims exponents del gòtic nord-americà, no va ser estrenat a Molins de Rei fins al 1979, dins del programa de pel·lícules de la marató de 16 hores de terror, el germen de què és avui el TerrorMolins. Aquella marató, a més, va passar a la història del festival per ser la primera amb performances en directe amb motoserres reals a la sala de projecció que van acabar a comissaria.

Aprofitant l'efemèride, TerrorMolins vol homenatjar el terror rural, un gènere que perdura amb salut de ferro al gènere de terror, tal com s'ha pogut comprovar a la sala La Peni de Molins de Rei durant dècades. Això, en un context actual de revoltes pageses fruit del seu malestar per restriccions, burocràcia i competències deslleials. Posem-nos còmodes per gaudir del terror "de proximitat".

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris