'The Devil's Bath' – Tràiler: Els directors de 'Goodnight Mommy' tornen amb nova pel·lícula


És el tercer llargmetratge de ficció dels cineastes austríacs, després de Godnight Mommy i The Lodge.




Terror austríac


Els directors de cinema austríacs Veronika Franz i Severin Fiala (Goodnight Mommy) tornen aquest any amb un nou llargmetratge titulat The Devil's Bath, que estrenaran a la plataforma Shudder el 28 de juny. Avui s'ha publicat el tràiler oficial i pòster nord-americà, cortesia de Letterbox.

La pel·lícula va ser presentada a la Berlinale 2024 amb una bona acollida, fins al punt de ser premiada amb l'Os de Plata per Martin Schlacht, el director de fotografia del film.

Rodada en 35 mm i contextualitzada a l'Àustria de 1750, explica com una dona profundament religiosa anomenada Agnès s'acaba de casar amb el seu estimat, però aviat la seva vida es converteix en quelcom trist i decebedor. Dia rere dia, està cada cop més atrapada en un camí tèrbol i solitari que condueix a mals pensaments, fins que la possibilitat de cometre un impactant acte de violència sembla l'única sortida de la seva presó interior.

Heimatf Films i Ulrich Seidl Productions produeixen The Devil's Bath. Anja Plaschg, David Scheid, Maria Hofstätter, Camilla Schielin, i Lorenz Tröbinger protagonitzen l'obra.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris