Tràiler de 'NOSFERATU' de Robert Eggers

Nosferatu 2024

La nova adaptació del clàssic del terror que s'estrenarà als cinemes el dia de Nadal de 2024.




Remake d'un classic mut


El tràiler oficial de Nosferatu arriba avui a la xarxa després de la seva presentació el passat cap de setmana als cinemes dels Estats Units.

És la nova pel·lícula de Robert Eggers (La Bruixa, El Far), una reimaginació del clàssic Nosferatu (1922) que Murnau va dirigir ja fa més de cent anys, basant-se lliurement en el clàssic lierari Dràcula de Bram Stoker. També, cal recordar, la versió que Werner Herzog va dirigir el 1979.

Nosferatu arribarà als cinemes el dia de Nadal de 2024.

L'actor Bill Skarsgård és l'encarregat d'interpretar al vampir Nosferatu, una figura que el tràiler suggereix, però no mostra amb la intenció de preservar el secret sobre el nou disseny del vampir. Recordem que els actors Max Schrek i Klaus Kinski van donar vida al vampir en el passat.

Willem Dafoe, Nicholas Hoult, Emma Corrin i Lily-Rose Depp també protagonitzen juntament amb Aaron Taylor-Johnson, Simon McBurney i Ralph Ineson.

Per ara, no hi ha una sinopsi oficial, però la història original explicada en les anteriors versions del film és la següent: Thomas Hutter viatja des de Wismar a Transsilvània per visitar el castell del llegendari comte Orlok, a qui pretén vendre-li una mansió a la seva ciutat. Atret per una fotografia de Ellen, la dona de Thomas, Nosferatu parteix immediatament cap a Wismar, portant amb ell la mort i l'horror.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris