“Trash’s Revenge” celebrarà el 40 aniversari de ‘El Retorn dels Morts Vivents’


Linnea Quigley produeix i protagonitza aquesta seqüela no oficial de clàssic de zombis de 1985 que va dirigir Dan O’Bannon.




Cerveeeellsssssss....


Aviat se celebrarà el 40 aniversari de El Retorn dels Morts Vivents (1985), i amb motiu de l’efemèride la productora Dragon Studios pretén fer una seqüela no oficial titulada “Trash’s Revenge”.

Linnea Quigley i Beverly Randolph són els productors de la pel·lícula. També, els protagonistes, al costat d’altres membres del repartiment original com són Thom Mathews, John Philbin i Miguel Nuñez.

Pel que fa a l’equip tècnic, el compositor Francis Haines, que va fer la banda sonora de El Retorn dels Morts Vivents, també està implicat en la producció. Fins i tot l’especialista en efectes especials Tony Gardner.

Trash’s Revenge per ara només és un anunci. El següent pas serà l’inici d’una campanya de recaptació de fons a Indiegogo que començarà el 19 de juliol de 2024. Podeu accedir a la página i registrar el vostre email perquè us arribin al correu totes les novetats que esdevinguin.

https://www.indiegogo.com/projects/trash-s-revenge-return-of-the-living-dead-universe/coming_soon

L’argument de Trash’s Revenge no s’ha donat a conèixer encara.

La història original tracta sobre dos empleats maldestres en un magatzem de subministraments mèdics que accidentalment alliberen un gas mortal a l'aire, els vapors del qual fan que els morts ressuscitin com a zombis.
 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris