'ARACHNID': El director de 'Voces' dirigeix una pel·lícula de terror aràcnid


La protagonista de Revenge Matilda Lutz encapçala el repartiment d'Arachnid.




Por a les aranyes


Parlem de la nova pel·lícula del director espanyol Ángel Gómez. Després dels notables treballs amb Voces i El Hombre del Saco, Gómez torna a la direcció amb un nou film de terror que tot just acaba de començar el rodatge. Així ho ha comunicat el mateix director compartint una imatge del set de filmació a Instagram.

L'actriu Matilda Lutz lidera el repartiment de la pel·lícula, una actriu molt vinculada al gènere de terror havent participat en títols com Rings, Corten! i Revenge.

La imatge compartida per Ángel Gómez mostra també que el director de fotografia Pablo Rosso és l'encarregat de fotografia Arachnid. Rosso ha treballat amb anterioritat a pel·lícules de terror espanyoles com [REC], Verónica o la citada Voces. Per tant, ja ha treballat amb Ángel Gómez.

El segell Badlands produeix Arachnid, una societat creada per la productora Thunder Road Pictures (John Wick) i la prestigiosa Screen Gems (Tarot, Underworld). És la primera pel·lícula produïda amb aquesta aliança.

L'argument de la pel·lícula és un misteri, però el que és evident és que l'èxit de pel·lícules de terror aràcnid com Vermin: la Plaga i Sting aviat tindrà continuïtat.

Matilda Lutz a Revenge


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris