Hong Won-ki dirigeix 'UNNIE' inspirant-se en el K-Pop

Goedam

El director de Goedam s'ha inspirat en la música i la dansa coreana del moment, el K-Pop, per la seva nova pel·lícula de terror.





Terror coreà a ritme K-Pop


La música i el ball seran protagonistes a la nova pel·lícula de Hong Won-ki, el cineasta coreà responsable de títols amb ressò internacional com són les antologies de terror Urban Myths i Goedam.

Titulada 'Unnie' (que significa "germana gran" en coreà) és una història escrita per Lynn Q. Yu i que Hong Won-ki s'encarregarà de dirigir a finals d'any. El nou segell Badlands produeix la pel·lícula.

Un detall interessant és que a Hong no li és aliè el món del K-Pop, ja que fa uns anys va fundar una empresa anomenada Zanybros que produïa videoclips a grups de música coreans. Dos dels artistes amb els que va treballar, Sunshine i Moonshine, participen al film en la creació de la banda sonora.

El terror coreà ens encanta i estem ansiosos per conèixer millor aquesta producció que començarà a rodar-se a finals d'any entre Seül i Los Angeles. Per ara, no s'ha informat de l'argument ni el repartiment de la pel·lícula.

Només recordar que Goedam: Cortos de terror està disponible a Netflix.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris