"Mummy Shark": Un tauró alienígena momificat busca venjança



Dels creadors de Cocaine Shark i Sharkenstein arriba el 8 d'octubre la nova bogeria del director de culte Mark Polonia: Mummy Shark.




Taurons a les piràmides


Si creies que ho havies vist tot en cinema de taurons estàs ben equivocat. La resposta és Mummy Shark, i com el títol indica es tracta d'una pel·lícula sobre la resurrecció d'un tauró momificat en temps de l'antic Egipte. Si, mai fins ara havíem vist aparèixer un tauró de dins d'una piràimede...¿?

La llegenda del cinema de sèrie B Mark Polonia dirigeix aquesta esbojarrada producció que será estrenada el 8 d'octubre en format digital i DVD, a través de l'empresa distribuïdora Wild Eye releasing. La pel·lícula desenvolupa aquest argument:

Sinopsi: En el fons de les cambres amagades d'una antiga piràmide egípcia, es fa un descobriment impactant: les restes momificades d'un tauró alienígena. Custodiant aquesta criatura hi ha un místic venjatiu que torna la bèstia a la vida i l'allibera sobre un grup d'investigadors desprevinguts.

Mark Polonia ha dirigit altres pel·lícules d'explotació de taurons com Cocaine Shark, Sharkenstein, Jurassic Shark, Noah's Shark, Doll Shark i fins i tot Shark encounters Of The Third Kind.

El mateix director encapçala el repartiment de Mummy Shark, acompanyat de Jamie Morgan, Jeff Kirkendall, i Tim Hatch. No us perdeu el tràiler oficial i intenteu no riure mentre el mireu.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris