'Shark Warning!': Tauró assassí a la platja

Shark Warning!

Els taurons assassins tornen a la platja per atacar banyistes a Shark Warning!




A la caça del tauró


La productora The Asylum estrena de Shark Warning!, una nova pel·lícula de taurons assassins disponible per veure en digital des d'ahir 30 de juliol.

El guió l'ha escrit Ryan Ebert, jove guionista responsable d'altres paròdies marca de la casa com Road Wars: Max Fury o The Twisters, dues revisions desacomplexadament escasses de recursos dels recents èxits de la cartellera, com són Furiosa i Twisters. Amb Shark Warning! executa l'enèsima col·laboració amb la productora The Asylum. Aquest és l'argument:

Després de vint anys, un home torna al poble on el seu germà va ser assassinat per un tauró. Però quan aquest reapareix i torna a matar, l'home decideix matar el depredador per a aturar-lo d'una vegada.

Jimmy Gadd dirigeix la pel·lícula, i el repartiment l'integra David Chokachi, Andrew J. Katers i Angela Cole. No us perdeu el tràiler oficial:



The Asylum és una productora i distribuïdora de cinema independent nord-americana fundada el 1997 que s'ha caracteritzat per fer versions cinematogràfiques de grans èxits de taquilla del moment, conegudes com a "mockbusters". Films fets amb baixos pressupostos i amb destí a ser estrenats a la televisió i mercat del vídeo. Unes paròdies més o menys serioses entre les quals destaca l'èxit Sharknado.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris