'Terrifier 3' Tràiler: Un Nadal amb Art the Clown


El Festival de Sitges 2024 presentarà Terrifier 3, la nova pel·lícula de terror protagonitzada pel pallasso Art.






Un pare Noel diferent


Ara ve Nadal, matarem al gall i a la tia Pepa... Sí, avui Nadal és més a prop amb la publicació del tràiler oficial de Terrifier 3, l'anunci del retorn d'Art the Clown a la pantalla gran amb la intenció d'oferir un nou bany de sang superviolent. També, s'ha mostrat el pòster de la pel·lícula, ben entonat amb la violència i gore que promet del tráiler.

Un Nadal amb Art the Clown és el que planteja en aquesta ocasió Damien Leone, creador de la franquícia i director d'aquesta nova seqüela de la saga Terrifier. L'actor David Howard Thornton torna a encarnar el terrorífic pallasso Art, així com les heroïnes de les dues primeres entregues: Lauren LaVera amb el seu paper de Sienna (Terrifier 2) i Samantha Scaffidi com a Victoria Heyes (Terrifier). Elliott Fullam se suma al repartiment a més de la llegenda dels efectes especials Tom Savini, i també Jason Patric, Antonella Rose, Krsy Fox, Clint Howard i Jon Abrahams.

Terrifier 3 contextualitza l'acció a la nit de Nadal. Torna a situar-se al comptat de Miles (EUA), i allà Art the Clown prepara un bany de sang mentre la gent dorm tranquil·lament als seus llits esperant l'arribada del Pare Noel.

Segons va informar Damien Leone, la trama de la pel·lícula conclourà a Terrifier 4 i, per tant, la tercera i quarta part funcionaran com una unitat. Totes dues produccions tindran un metratge d'uns 90 minuts, a diferència de les més de dues hores de Terrifier 2.

Leone també va explicar que el pressupost de Terrifier 3 serà el més elevat de la saga. A més, la pel·lícula s'ha gravat amb pantalla panoràmica anamòrfica, que és el mateix estil que utilitzava John Carpenter, per exemple: "Serà una bèstia completament diferent" va dir Leone a Fangoria.

Terrifier 3 s'estrena en primícia al Festival de Sitges 2024 (3-15 d'octubre), mentre que l'estrena internacional serà l'11 d'octubre. Aquest és el tràiler oficial:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris