Tràiler de 'Duchess': Neil Marshall torna amb un thriller de venjança


El director de The Descent torna amb un thriller violent protagonitzat per Charlotte Kirk.




Venjança és femení


El director de grans èxits del gènere de terror com Dog Soldiers i The Descent presenta enguany una nova pel·lícula: Duchess. Ell és Neil Marshall, i per aquesta ocasió deixa al marge el gènere de terror i s'ha aventurat am un thriller d'acció protagonitzat per una noia atractiva que persegueix una venjança.

Malgrat alguns alts i baixos en els darrers treballs del cineasta britànic, cada nou treball seu desperta noves expectatives al públic. Podeu veure ja el tràiler oficial de Duchess més a baix.

En ella una dona, una delinqüent de poca muntanya, intenta entrar al traïdor món del trànsit de diamants i acaba donada per morta quan un tracte surt malament. Decidida a cercar venjança, es llança a una indestructible recerca d'aquells que van voler eliminar-la.

Charlotte Kirk protagonitza la pel·lícula, a més de guionitzar l'obra al costat de Simon Farr i el mateix Marshall. Kirk, a més de ser la parella sentimental de Marshall, és també la guionista dels seus anteriors treballs The Reckoning (2020) i La Guarida (2022).

El repartiment el completa Philip Winchester, Colm Meaney, Hoji Fortuna, Colin Egglesfield, Stephanie Beachum, Sean Pertwee, David Chevers, Boris Martinez, Alex Morgan i Yan Tual.

El 9 d'agost del 2024 s'estrena Duchess a plataformes digitals nord-americanes. No hi ha data d'estrena a Espanya.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris