Tràiler de ‘EL HOYO 2’: Netflix estrenarà la seqüela a l’octubre

Milena Smit a El Hoyo 2

Milena Smit i Hocik Keuchkerian protagonitzen El Hoyo 2, escrita i dirigida per Galder Gaztelu-Urrutia.





"Obvi"


El Hoyo (2020) de Galder Gaztelu-Urrutia tindrà una continuación titulada El Hoyo 2 que s’estrenarà el 4 d’octubre de 2024 a Netflix. Així ho ha confirmat la plataforma de streaming, a més de compartir el primer tràiler de la pel·lícula.

Aquest primer tast de El Hoyo 2 fa retornar l’espectador al “forat”, aquest cop amb una historia protagonitzada per Milena Smit i Hocik Keuchkerian a més de Natalia Tena i Óscar Jaenada. El basc Galder Gaztelu-Urrutia ha tornat a escriure i a dirigir l’obra.

La pel·lícula explica com una misteriosa figura ha aconseguit establir una nova llei a El Forat, però es pot fer complir realment la justícia a l'infern? I qui ho farà complir?

El Hoyo ser presentada a festivals internacional com el de Sitges (on va guanyar el premi a la millor pel·lícula), i després va ser estrenada als cinemes. Uns mesos després va arribar a Netflix, on es va convertir en una de les pel·lícules més vistes de la historia de la plataforma.

La primera pel·lícula es desenvolupa en un sistema penitenciari vertical, on els reclusos són assignats a un nivell i obligats a racionar el menjar des d'una plataforma que es mou entre els pisos. Els reclusos dels pisos superiors mengen millor que els de baix, i un home intenta aconseguir un canvi perquè tothom en tingui prou.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris