'Apartment 7A' tràiler: Què va passar abans de 'La llavor del diable'?


La plataforma Paramount+ estrena en exclusiva Apartment 7A el 27 de setembre.




Terror a l'apartament 7A


Una de les grans estrenes de gènere de terror d'enguany arribarà a les plataformes la pròxima nit d'animes (Halloween). Parlem d'Apartment 7A, la preqüela del clàssic La llavor del diable (1968) dirigida per Roman Polanski.


Data d'estrena

La pel·lícula s'estrenarà directament a la plataforma Paramount Plus el 27 de setembre de 2024, sense pas previ per sales de cinema. Aquesta nova plataforma de vídeo en streaming es pot descarregar des de Google Play Store i ser reproduïda a Android TV. Mentre esperes l'estrena del film pots gaudir del seu terrorífic tràiler, publicat avui a YouTube.

L'estrena als Estats Units serà amb una qualificació "R" per "contingut violent i ús de drogues". Aquesta restricció significa que els menors d'edat l'haurien de veure acompanyats.


Producció

Apartment 7A ha estat dirigida per Natalie Erika James, qui va sorprendre amb el seu espectacular debut amb Relic (distribuïda a l'estat espanyol per Selecta Visión). Ella mateixa, coescriu el guió amb Christian White, basant-se els dos amb un esborrany de Skylar James. Aquest guió farà tornar l'espectador a l'edifici Bramford de Nova York, desenvolupant una nova història de por que succeeix el 1965, pocs anys abans dels successos de La llavor del diable.

Entre els productors es troba John Krasinski, el creador de la franquícia Un lloc tranquil.


Argument

La llavor del diable és una pel·lícula basada en la novel·la homònima escrita per Ira Levin (publicada el 1967). Per la seva part, Apartment 7A s'inspira partint d'aquesta història i, per tant, l'autor original no ha influït en el desenvolupament d'aquest film. Aquest és l'argument:

El ballarí Terry Gionoffrio somia amb fama i fortuna a la ciutat de Nova York, però després de patir una ferida devastadora, una parella gran i adinerada la dóna la benvinguda a casa seva al luxós edifici d'apartaments Bramford. Quan un company resident i influent productor de Broadway li ofereix una altra oportunitat de fama, sembla que tots els seus somnis s'estan fent realitat. Tanmateix, després d'una nit que no recorda del tot, les circumstàncies pertorbadores aviat la fan endevinar els sacrificis que està disposada a fer per a la seva carrera, ja que s'adona que alguna cosa malvada no només viu a l'apartament 7A, sinó al mateix Bramford.


Repartiment

L'actriu Julia Gardner protagonitza la pel·lícula, prenent el protagonisme a Mia Farrow. Val a dir que Farrow no té cap presència al film (que s'hagi informat). També hi són Dianne Wiest (Joves ocults), Kevin McNally (Pirates del Carib), Jim Sturgess (21 Blackjack), Marli Siu (Anna i l'apocalipsi), Andrew Buchan, Rosy McEwen i Kobna Holdbrook-Smith (Wonka).




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris