Data d’estrena “El Hombre del Saco” (2024)


El personatge popular infantil que segresta nens torna a la pantalla gran el 27 de setembre.




Tornar a casa abans de fer-se fosc


Una nova revisió del mite de l'home del sac és el que arribarà als cinemes pròximament. Es titula Bagman (en castellà "El Hombre del Saco"), i és una història de terror creada pels productors de la terrorífica Smile que arribarà als cinemes el 27 de setembre gràcies a DeaPlaneta.

Temple Hill Entertainment produeix aquest film de traumes infantils que perduren en la maduresa i afecta les relacions familiars. Malgrat sonar familiar aquesta premissa creiem que val la pena donar-li una oportunitat. El debutant John Hulme és el guionista d'aquesta història:

Durant segles, els pares han advertit els seus fills sobre el temible Home del Sac, un ésser maligne que rapta nens innocents i els aparta per sempre de les seves famílies. Patrick (Sam Claflin) va escapar de les seves urpes pels pèls a la seva infància, però el trauma que li va generar aquella trobada l'ha perseguit des de llavors. Després de mudar-se a la seva antiga casa familiar amb la seva dona i fill, Patrick descobrirà que la tenebrosa criatura continua allà, aguaitant els malsons i amenaçant d'arrabassar-li allò que més vol al món.


El director Colm McCarthy dirigeix El Hombre del Saco en el que és el seu segon llargmetratge. Potser de primeres el seu nom no us sona, però si us diem que és el director del film de zombis Melanie (2016), i de nombrosos capítols de sèries del calibre de Black Mirror, Sherlock, Peaky Blinders, Doctor Who i Els Tudor, sens dubte el seu nom genera molt respecte.

Un dels protagonistes de Els Jocs de la Fam, en Sam Clafin, protagonitza la pel·lícula. L'acompanyen al repartiment Antonia Thomas ("The Good Doctor"), William Hope ("El fill"), Steven Cree ("Terminator: Destí Fosc") i Frankie Corio.

Podeu veure el tràiler en anglès de El Hombre del Saco, cortesia de Lionsgate (distribuïdora nord-americana). DeaPlaneta no ha informat si estrenarà la pel·lícula amb doblatge en català.



L'home del sac és un personatge infantil que des del s. XVII s'ha representat al llegendari popular com un home solitari que camina pels carrers durant la nit amb un sac a l'espatlla, i que segresta nens per dur-se'ls a un lloc desconegut. El seu carácter és el d'atemorir als nens perquè durant el vespre tornin a casa abans que es faci de nit.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris