"El Baño del Diablo" confirma data d'estrena als cinemes


La nova pel·lícula dels directors de Goodnight Mommy arribarà als cinemes a la tardor, després de ser presentada al Festival de Sitges.





Desaparèixer del món


La col·laboració entre els directors de cinema austríacs Severin Fiala i Veronica Franz continua sent fructífera després de les inquietants Goodnight Moomy i The Lodge. Enguany, presenten una nova pel·lícula de terror titulada Des Teufels Bad, que la distribuïdora madrilenya Caramel Films portarà als cinemes de l'estat espanyol el 8 de novembre de 2024 amb el nom de "El Baño del Diablo".

Segons s'explica, El Baño del Diablo és un drama històric terrorífic contextualitzat a Àustria que parla sobre el suïcidi de dones al s. XVIII. Aquest és l'argument:

Agnes (Anja Plaschg), profundament religiosa i molt sensible, es casa amb el seu estimat Wolf (David Scheid) i es prepara càndidament per a una vida de dona. Poc després, el cap i el cor comencen a sentir-se pesats. Dia rere dia, es veu cada cop més atrapada en un camí tèrbol i solitari que la condueix a mals pensaments. Potser, no només pensaments...

Els directors austríacs reconeixen que la depressió com a malaltia és el teló de fons de la pel·lícula. Expliquen per a Caramel Films que "volíem apropar-nos a poc a poc a la malenconia d'Agnes, a les seves pors i preocupacions, perquè resultessin tangibles per a l'espectador. Vista des de fora, la depressió sol ser increïblement difícil i exigent per a tots els afectats: la gent es tomba al llit i un no entén per què."

Les dues pel·lícules anteriors de Severin Fiala i Veronica Franz van ser presentades al Festival de Sitges, i de la mateixa manera ho farà també El Baño del Diablo, però no s'ha confirmat encara a quina secció participarà. Amb data d'avui, el film ja s'ha presentat a alguns festivals com Belinale i Tribeca aconseguint bones crítiques.

Caramel Films ha mostrat el pòster de El Baño del Diablo:






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris