Els germans Onetti tornen amb '1978': Primeres imatges


Imatges de tortura al primer avançament de 1978, la nova pel·lícula de terror dels directors argentins Nicolás i Luciano Onetti.



Interrogatori a l'infern


Els germans Onetti han tornat a dirigir plegats una pel·lícula de terror des d'Abrakadabra (2018), el colorit giallo que va ser presentat al Festival de Sitges d'aquell any i que va guanyar el premi a la Millor Pel·lícula de la secció Panorama. Probablement, en aquest mateix festival, presentaran la nova 1978, film ambientat en plena dictadura militar argentina i que promet altes dosis de violència.

Les primeres imatges de la pel·lícula són tota una declaració d'intencions per aquests directors argentins que mai han escatimat amb la violència al cinema de terror. Avui han estat publicades.


Argument

Durant la final de la Copa del Món entre Argentina i Holanda, en temps de plena dictadura militar, un grup de torturadors irromp violentament en un domicili i segresta un grup de joves per portar-los a un centre clandestí de detenció.

Allò que comença com un interrogatori inhumà, es converteix en un veritable martiri: han segrestat el grup de persones equivocat. Els joves són part d'un macabre culte guiat per una força sobrenatural desconeguda.

El centre clandestí de detenció es convertirà en el mateix infern...


Repartiment

La pel·lícula disposa d'un gran repartiment llatinoamericà: Agustín Pardella ("La Sociedad de la Nieve" – nominada a l'Oscar), Carlos Portaluppi ("Argentina 1985" – nominada a l'Oscar), Mario Alarcón ("El Secreto de sus Ojos", guanyadora d'un Oscar), Agustín Olcese ("Los Olvidados"), Jorge Lorenzo ("El Marginal"), Santiago Ríos ("Tumberos"), Maria Eugenia Rigón (Abrakadabra), Gustavo Bonfigli ("Relatos Salvajes"), Paula Silva ("Virus 32"), Gustavo Pardi ("El Marginal").


Producció

L'empresa argentina-neozelandesa Black Mandala, especialitzada en gènere de terror i que té a Nicolás Onetti de copropietari, en produeix 1978.

La presentació mundial de la pel·lícula va ser al Marché du Film del Festival de Cannes, durant el Blodwindow Showcase. La presència del film en aquest espai dirigit només a professionals és el de donar visibilitat a la producció entre els empresaris del cinema.


Estrena

1978 començarà un circuit internacional de festivals a partir del mes d'octubre. 

Recordem que el Festival de Sitges se celebra del 3 al 13 del mateix mes, per tant, és molt probable que la pel·lícula es pugui veure al festival català.








Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris