Frankie Freako, nova pel·lícula de Steven Kotanski amb ninots


El director de The Void i Psycho Goreman torna al cinema de ninots i marionetes dels vuitanta.




Caos amb marionetes i ninots


El director de culte Steven Kostanski (The Void, Psycho Goreman) presenta enguany una nova comèdia de terror amb monstres animats físicament. Es titula Frankie Freako, i el tràiler oficial evidencia que ve carregada amb una bona dosi de nostàlgia dels anys vuitanta.

Protagonitzada per Conor Sweeney, Adam Brooks i Kristy Woodsworth, la pel·lícula segueix el tens yuppie Conor Sweeney, que, després de trucar a una línia directa de festes nocturnes que li promet diversió d'un altre món. Aquesta "diversió" consisteix a lluitar contra unes forces del mal en miniatura desfermades a través de la seva línia telefònica, liderades pel follet maníac del rock n'roll FRANKIE FREAKO.

Frankie Freako aparenta una comèdia de terror esbojarrada amb marionetes animades físicament que desfermen el caos, i que ens fa pensar pel·lícules dels anys vuitanta i noranta com Gremlins, Ghoulies, Puppet Master i Troll, un cinema proper a l'univers de Charles Band. El tràiler es veu deliciós i esperem poder veure la pel·lícula aviat.

L'estrena als cinemes nord-americans és el 4 d'octubre de 2024, a través de Raven Banner. La veurem al Festival de Sitges? Ho desitgem.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris