Samara Weaving al tràiler d''Azrael', nova pel·lícula de terror i supervivència


Primer tràiler d'Azrael, thriller postapocalíptic protagonitzat per Samara Weaving que es podrà veure al Festival de Sitges.





Ha de ser sacrificada


IFC Films ha publicat el tràiler d'Azrael, pel·lícula nord-americana de terror protagonitzada per l'actriu Samara Weaving (Nit de Bodes) que es podrà veure al Festival de Sitges 2024.

Azrael suposa el retorn de Weaving al cinema de terror després participar en films com Nit de Bodes i Scream VI, i a sèries com Ash vs Evil Dead. Una excel·lent notícia que els fans del gènere agrairan, sobretot perquè la seva nova interpretació promet un contundent canvi de registre cap al thriller de supervivència postapocalíptic amb un to completament seriós.

SINOPSI: En un món del qual ningú no parla, una devota persegueix una noia que ha escapat del seu tancament. Recapturada pels seus despietats líders, Azrael ha de ser sacrificada per apaivagar un antic mal en el més profund de les terres salvatges.

Aquest argument ha estat desenvolupat en forma de guió pel prestigiós guionista Simon Barrett (The Guest, Tu ets el següent). E.L. Katz (Cheap Thrills) és el director de la cinta.

A més de Samara Weaving, el repartiment està compost per Nathan Stewart-Jarrett, Vic Carmen Sonne, Sebastian Bull i Eero Milonoff.

Azrael serà presentada al Festival de Sitges 2024. Una setmana abans de l'inici del festival serà estrenada als cinemes dels EUA (27 de setembre).

Deixeu-vos conquistar amb el tràiler oficial d'Azrael:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris