Terrifier 3: Art the Clown agafa la motoserra al tràiler final


El 31 d'octubre s'estrena només als cinemes Terrifier 3, de la mà de Selecta Visión. Unes setmanes abans serà presentada al Festival de Sitges 2024.




El terror arriba amb el Nadal


El Nadal més terrorífic arriba aquesta tardor amb Terrifier 3, l'esperada tercera entrega de la saga de pel·lícules gore protagonitzades pel pallasso Art the Clown. Aquest retorn a la pantalla gran es preveu l'31 d'octubre gràcies a Selecta Visión.


Tràiler final de Terrifier 3

Una de les dues empreses que distribuirà Terrifier 3 als Estats Units és Bloody Disgusting, i avui ells han publicat el tràiler final de la pel·lícula, que és el que es veurà a les sales de cinema fins la data d'estrena.
Amb molt més contingut violent i desagradable que els anteriors publicats, aquest tràiler de més de 2 minuts ja se'l considera com el "Naugthy Cut" ("metratge bromista" en català) i a més presenta una novetat important respecte als anteriors: la presència de les actrius Lauren LaVera i Samantha Scaffidi. Aquestes dues actrius repeteixen en aquesta seqüela amb els seus personatges de Sienna i Victoria Heyes respectivament.



Argument

Terrifier 3 contextualitza l'acció a la nit de Nadal. Torna a situar-se al comptat de Miles (EUA), i allà Art the Clown prepara un bany de sang mentre la gent dorm tranquil·lament als seus llits esperant l'arribada del Pare Noel.


Repartiment

El pallasso Art the Clown torna a ser interpretat per l’actor David Howard Thornton. L'actriu protagonista de Terrifier 2, Lauren LaVera, també torna en el seu paper de Sienna, així com torna l'actriu Samantha Scaffidi com a Victoria Heyes, l'heroïna de Terrifier. Dues heroïnes que van plantar cara a Art the Clown en el passat i que ara uneixen forces per tornar a combatre'l.

Per altra banda, Elliott Fullam i Chris Jericho (una superestrella de AEW de Wrestling) completen el repartiment principal de la pel·lícula. A més de tots ells, la llegenda dels efectes de maquillatge Tom Savini, Jason Patric, Antonella Rose, Krsy Fox, Clint Howard i Jon Abrahams també hi apareixen.


Producció

Damien Leone escriu i dirigeix Terrifier 3, amb la producció de l'empresa Dark Age Cinema Productions. Segons el director, aquesta seqüela és la que té el pressupost més elevat de la saga, i pot presumir d’haver estat rodadafilmada amb pantalla panoràmica anamòrfica, que és el mateix estil que utilitzava John Carpenter a les seves pel·lícules.

També va comentar (declaracions a Fangoria) que el guió de Terrifier 3 és tan llarg que ha decidit dividir-lo en dues parts, el que generarà Terrifier 4. Recordem que la segona part té una duració de 148 minuts, una duració que molts fans del gènere van considerar excessiva per tractar-se d'una pel·lícula slasher.


Data d'estrena

Terrifier 3 serà estrenada als cinemes dels EUA l'11 d'octubre. A l'estat espanyol serà estrenada el 31 d'octubre de 2024 gràcies a Selecta Visión, la mateixa empresa que va distribuir Terrifier 2. Una data ideal pels fans del cinema de terror pel fet de coincidir amb la nit d'ànimes (Halloween).

Unes setmanes abans, Terrifier 3 serà presentada al Festival de Sitges 2024 (3-13 d'octubre).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris