Vampirisme eròtic al tràiler d''OnlyFangs'


La nova pel·lícula de Paul Ragsdale i Angelica de Alba on una aplicació de sexe converteix els clients en víctimes.




App de sexe mortal


Ja disponible el primer tràiler de OnlyFangs, pel·lícula de terror indie nord-americana dirigida per Paul Ragsdale i Angelica de Alba. Aquests dos cineastes són parella a la vida real i han produït altres pel·lícules del gènere com Murdercise i Slashlorette Party.

OnlyFangs és un film que barreja l'erotisme i el terror amb una història de vampirisme que parteix d'una nova aplicació de cites. Aquest és l'argument:

Unes noies que fan sexe en directe per Internet a través d'una aplicació, en realitat són vampires assedegades de sang controlades per una força major. Un negoci del sexe que busca convertir els seus clients en víctimes.


El repartiment principal de la pel·lícula és principalment femení. Quasi totes les noies que han treballat en projectes anteriors dels directors, tals com Kansas Bowling, Nina Lanee Kent, Adriana Uchishiba, Meredith Mohler (primera col·laboració amb Ragsdale), Jessa Flux, i l'actriu porno Little Puck. A més del repartiment femení, també s'ha confirmat que l'actor Drew Marvick participa en l'obra.

Data d'estrena d'OnlyFangs el 2025. No et perdis el tràiler oficial:



Paul Ragsdale és un director de cinema independent nord-americà especialitzat en gènere de terror eròtic. Juntament amb la seva dona, Angelica de Alba, van fundar l'empresa productora A&P Productions, amb la qual han produït nombrosos films com Slashlorette Party i la recent Murdercise. El seu cinema no té distribució a l'estat espanyol i es pot veure a la plataforma Tubi o en Blu-ray.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris