'Y2K' tràiler: L'efecte 2000 per l'estudi A24


La tecnologia s'espatlla amb l'arribada de l'any 2000 i es descontrola causant el terror.




Efecte 2000 per A24


El darrer treball del prestigiós estudi A24 (Hereditary, MaXXXine) es titula Y2K, una comèdia de terror protagonitzada per uns estudiants de secundària que celebren el Cap d'Any de 1999. Aquesta festa per acomiadar el mil·lenni no es desenvolupa com ells esperen, quan de cop i volta amb l'entrada del nou any la tecnologia de la casa on es troben de celebració es descontrola i els obligarà a lluitar per les seves vides.

Com el títol indica, Y2K són les sigles en anglès de "Y=any, 2=2000, K=quilo", és a dir, el que en català es va conèixer com a "Efecte 2000". Aquest havia de ser un error informàtic que es sospitava que podria succeir a tot el món amb l'arribada de l'any 2000. Finalment, tot va quedar en res, però la veritat és que a finals dels anys noranta se'n va parlar molt.

A24 ha presentat avui el tràiler oficial de Y2K. En ell, s'informa de la data d'estrena del film, previst pel 6 de desembre del 2024.



Jaeden Martell (It) i Julian Dennison (Deadpool 2) protagonitzen la pel·lícula interpretant a dos amics de l'institut. El repartiment el completen Rachel Zegler (West Side Story), Lachlan Watson (Chucky), Mason Gooding (Scream 2022, Scream VI), The Kid Laroi, Tim Heidecker (Us), Eduardo Franco (Stranger Things), Miles Robbins (Halloween 2018), Alicia Silverstone (The Lodge), Fred Hechinger (Fear Street) i Fred Durst.

Qui va ser membre del popular programa nord-americà "Saturday Night Live", en Kyle Mooney, és el director de Y2K en el que és el seu debut com a director. Dirigeix partint d'un guió escrit per Evan Winter.

El que veiem al tràiler és un exercici d'estil retro dels anys noranta, amb molta joventut que s'ha d'enfrontar a una carnisseria provocada per màquines infectades pel virus Y2K. Un escenari apocalíptic aparentment entretingut i divertit, amb marionetes animades de forma pràctica que sens dubte cridarà l'atenció als no tan joves.

Val la pena no perdre la pista a aquesta pel·lícula que, recordem, produeix A24. A continuació us mostrem el pòster oficial d'aquesta esbojarrada producció amb tecnologia espatllada i adolescents amb acné dels anys noranta.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris