"El misterio de Salem's Lot" prepara l'estrena a Max: traìler oficial


És la nova adaptació al cinema de la novel·la de Stephen King que s'estrena el 3 d'octubre a Max.




Tornen els vampirs a Jerusalem's Lot

Després d'anys sense concretar-se quan s'estrenaria la nova adaptació al cinema de l'aclamada novel·la vampírica de Stephen King Salem's Lot, ara per fi ja es coneix la data: 3 d'octubre. Aquesta revisió a càrrec de Gary Dauberman estarà disponible a la plataforma Max amb el títol "El misterio de Salem's Lot".

La novel·la original va ser el segon treball publicat de Stephen King, el 1975. Quatre anys més tard, Tobe Hooper va adaptar la història en forma de minisèrie de quatre episodis que avui és considerada una obra de culte entre els fans del gènere.

El tràiler oficial de "El misterio de Salem's Lot" (2024) ja es pot veure a YouTube gràcies a Max.



Argument

Ben Mears havia entrat a la casa dels Marsten vint anys enrere, per una aposta infantil, i el que va veure llavors encara poblava els malsons. Ara, com a escriptor consagrat, després de la mort de la seva dona ha tornat a Jerusalem's Lot, un poble tranquil i endormiscat on mai no succeïa res extraordinari. Fins que els nens van començar a desaparèixer, els animals morien dessagnats i l'ona expansiva de l'horror va buidar el poble i els va deixar a "ells"... els que vulguin que fossin.


Equip de la pel·lícula

El director d'Annabelle torna a casa (2019), Gary Dauberman, dirigeix la pel·lícula, amb una producció de James Wan (Saw). El repartiment principal l'integra Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Bill Camp, i Spencer Treat Clark.


Estrena al Sitges 2024

Malgrat que la plataforma de streaming Max té els drets de distribució a l'estat espanyol de El misterio de Salem's Lot i, per tant, serà distribuïda en televisió a partir del 3 d'octubre, la pel·lícula també serà projectada al Festival de Sitges 2024. D'aquesta manera els espectadors que vulguin veure el film en una sala de cinema podran fer-ho.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris