'V/H/S/BEYOND': Sis noves històries de por


Noves històries de terror de la popular saga de culte V/H/S, amb la participació de Mike Flanagan. Estrena al Festival de Sitges 2024.




Terror i cintes de vídeo


La franquícia V/H/S torna per Halloween a la plataforma Shudder amb una nova entrega titulada V/H/S/BEYOND. L'estrena serà el 4 d'octubre de 2024 als Estats Units, ja que Shudder de moment no opera a l'estat espanyol. No obstant això, el públic català podrà veure V/H/S/BEYOND al Festival de Sitges.

Aquesta és la setena entrega de la saga, i en ella l'espectador hi trobarà sis terrorífiques noves historietes de metratge trobat que, segons ha explicat Shudder, "posen el terror a l'avantguarda d'un paisatge infernal inspirat en la ciència-ficció."

Aquestes sis històries de por han estat dirigides per directors amb renom internacional, i tenen com a col·laboradors talents del calibre de Mike Flanagan (Hush), així l'acollida dels salts a la direcció d'actors habituals del gènere com Justin Long i Kate Siegel. Aquests són els segments:

• "Stork": Dirigit per Jordan Downey
• "Fur Babies": Escrit i dirigit per Christian Long i Justin Long
• "Live and Let Dive": Dirigit per Justin Martinez
• "Dream Girl": Dirigit per Virat Pal
• "Stowaway": Dirigit per Kate Siegel, amb guió de Mike Flanagan
• Introducció per Jay Cheel

La saga V/H/S comença el 2012 amb V/H/S i va continuar amb V/H/S/2, V/H/S: Viral, V/H/S/94, V/H/S/99 i V/H/S/85. La distribuïdora de cinema en Blu-ray Gabita Barbieri ha mostrat el seu interès a distribuir la pel·lícula a l'estat espanyol.







Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris