Nits d’Ànimes a Sant Boi de Llobregat


Música i cinema de terror a Cal Ninyo (Sant Boi de Llobregat) els dies 1 i 2 de novembre.




La nit d'ànimes més festiva


Sant Boi de Llobregat celebrarà la Castanyada i Halloween amb un esdeveniment anomenat Nits d’Ànimes, una festa organitzada per Fantboi i Producciones Verbeneras (amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi) que durarà dues jornades i on el cinema de terror i el rock’n’roll en seran els protagonistes. Els assistents podran gaudir de sessions de pel·lícules, curtmetratges, concerts i ball. A continuació expliquem el programa:


Divendres 1 de novembre – SESSIÓ DOBLE + CURTS


Nit de Monstres: Una doble sessió de cinema de terror de sèrie B amb la projecció del clàssic dels 80 Critters i la casposa Zombievers, aquesta darrera una comèdia salvatge amb castors zombis. A més, hi haurà una sessió de curtmetratges per amanir una jornada on es preveuen rialles, ensurts i criatures monstruoses.



Dissabte 2 de novembre – GRAN BALL DE NIT D’ÀNIMES


Vesteix amb el teu millor vestir pel Gran Ball de Nit d’Ànimes, amb concerts i DJs fins a les tantes de la matinada pels amants de la ballaruca. Tocaran les següents bandes de Rock’n’roll:

Les Aranyes

Són una colla d’amics fanàtics del cinema de terror, ciencia-ficció, sèrie B i del Punk. Fan punk d’horror ple de referents extrets directament de les lleixes del videoclub. Han vingut a cantar i a jugar amb coses mortes.

Old Souls in Sexy Bodies

És una franquícia bastant oficial dels suecs The Hives. Ells són la millor banda del món en directe i els Old Souls porten el seu show de rock’n’roll ple d’energia on sigui necessari.

Morsa Punxadiscos

Ernie Beard i Ivan Verbena seran els encarregats de fer que els esquelets es moguin pel seu compte amb una sessió de rocanrol, rhythmn’n’blues, garage i punk rock. I tot anirà conduit per la mestra de cerimònies: La Hoochie.

A més, hi haurà Gran Concurs de Disfresses!



On?


L’esdeveniment Nits d’Ànimes se celebrarà a Cal Ninyo els dies 1 i 2 de novembre de 2024, a Sant Boi de Llobregat.

Més informació a Instagram: @nitsdanimes_santboi



Horaris


DIVENDRES 1 de novembre20:30 Critters
  • 21:45 Curts
  • 23:00 Zombeavers

DISSABTE 2 de novembre20:30 Obertura de portes
  • 21:00 Old Souls in Sexy Bodies
  • 22:30 Les Aranyes
  • 00:00 Sessió DJs

PREU ENTRADA: 6€/dia. Menors de 10 anys entrada gratuita.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris